0478-571792 info@hendrixsmits.nl

Loonwerk

Welke werkzaamheden verrichten wij?

Al ruim 80 jaar lang zijn wij een begrip in de regio voor zowel bedrijven als particulieren. Als Loonbedrijf richten wij ons op de agrarische sector. Daar kunnen wij ook vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in elk seizoen voor u uitvoeren, in zowel de vollegrondstuinbouw, akkerbouw, veehouderij, bloembollenteelt en grondverzet. Onze activiteiten gaan van zaaien tot en met het oogsten van de gewassen.

Door continu te verbeteren en gebruik te maken van: de nieuwste technieken, vakkundig en gemotiveerde medewerkers, kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verlangt. Loonbedrijf Hendrix&Smits BV. Is een flexibele en moderne partner, die door slagkracht snel kan reageren op de wensen van de klant. Wij hebben de beschikking over een gespecialiseerd en modern machinepark, en werknemers die met passie hun vak uit oefenen iedere dag weer. Omdat wij continu met goed geschoold personeel werken is ons bedrijf ook gecertificeerd om stagairs op te leiden, en bieden wij de mogelijkheid om rijbewijzen en certificaten/diploma’s te halen binnen het leerproces.

Omdat er hoge eisen gesteld worden aan ons Machinepark word vanuit de standplaats in Castenray onze machines zorgvuldig en vakkundig onderhouden. Op onze wasplaats worden de machines gewassen om enerzijds hygiëne te garanderen, en anderzijds ons machinepark een zo lang mogelijk bestaan te kunnen garanderen. Storingen en mankementen worden in onze werkplaats verholpen, onderdelen worden vervangen, of krijgen regulier periodiek onderhoud om duurzaam ingezet te worden. Verder worden in onze werkplaats nog zelf machines gebouwd en verbouwd voor als er speciale wensen zijn. Doordat wij de machines technisch goed in de gaten houden zijn wij in staat om in deze branche kwalitatief werk te leveren.

Alle activiteiten worden vanuit het kantoor in Castenray gecoördineerd en ingepland.

Onze werkzaamheden

Klik op een categorie voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden die wij verrichten